Legfrissebb blogbejegyzések

Hiányszakma Magyarországon

Az orvosok, az ápolónők és a pincérek után újabb fontos szakmában okoz óriási problémákat a munkaerő hiánya. Hogy melyik Magyarországon ma a legkeresettebb szakma? Mutatjuk.
Miközben az orvosok és az egészségügyi dolgozók elvándorlásáról számtalan cikk látott napvilágot, és mindenki tapasztalhatja a nehézségeket, amikor orvoshoz fordul, újabb problémákkal szembesül a munkaerőpiac.

Nyúltartás avagy nyúlkínzás? - Hosszú, de kérlek olvasd el!

Sziasztok!

Régóta küzdök a nem megfelelő nyúltartás ellen így egymagam, sajnos nem sok sikerrel. Gondoltam megpróbálkozom most így, hogy regisztrálok egy-egy nagyobb nyulas fórumra, reménykedve abban, hogy sikerül egy-egy embert rávennem arra, hogy elgondolkozzon, mit is jelent nyulat tartani.

Kislány nyuszit keresek

6 hónapos ivaros fajtiszta,származásilapos,gyönyörű kosorrú törpe bak nyuszim számára ,szintén fajtiszta kosorrú törpe ivaros kislányt keresek.

Új nyuszkó

Sziasztok!
Nagy hírem van és nagyon nagy a boldogság családomban mert holnap egy új nyuszi érkezik hozzánk.
Már nagyon várjuk:)
Holnap jelentkezem ha megérkezett.
Kislány lesz de még neve nincs:( ha van valami jó ötlet hogy mi legyen a neve azt nagyon szívesen fogadom.
Köszönöm szépen Yeah

Sziasztok kérdésem lenne :)

Az lenne a kérdésem, hogy ha nyuszim hátsó lábánál jobboldalt a combja körül simogatom körbe körbe megy utána a kezemre ugrik és meghálja. Közben kapar meg finoman belém csíp a fogaival. Minek tekintsem ezt a viselkedést? (A nyuszim még nincs 1 éves se.)
Köszönöm a választ előre is.
Orsi & Mandula

Sziasztok! :) Egy kérdésem lenne hozzátok :)

Tartottam már nyuszit egy oroszlánfejű törpenyuszim volt 11 évesen hunyt el. Nagyon kezes nyuszi volt akár egy kiskutya hallgatott a nevére odajött hozzám stb. Nem is annyira lényeges. Most jelenleg örökbe fogadtam egy lassan 2 éves nőstény lógófülűt. Félénk volt mikor hozzám került 1 hónapja van velem már sokkal bátrabban mászkál a lakásba is. De viszont a volt nyuszimhoz képest szokatlan mert morog és ha úgy van megkap!

Nyuszi fekhely

Sziasztok!

nekem van egy 6 hetes oroszlánfejű törpe kosorrú nyuszim és az a problémánk lenne hogy a nyuszi wc-jébe végzi ugyan a dolgát viszont ha evett ivott meg ugrándozott utána a nyuszi wc-jében lefekszik és ott alszik.
Esetleg valaki nem tudja hogy ez miért is van vagy esetleg valami megoldás.
Ma már átrendeztem a helyét hogy talán akkor nem feküdne ott, de ugyan ott fekszik. Nincs kicsi helye, akármikor kijöhet és mégis ezt csinálja.
Valami ötlet?
Szép Napot mindenkinek!

Kérdésem lenne hozzátok:)

Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni,hogy az én Kincim nagyon sokat bogyozik össze vissza és mostmár pisil is mindenfelé nem gyözök takarítani utána a lakásban:)A wc be is elvégzi a dolgát,de sajnos azonkívül rengeteget mindenhova...illetve kapar,rág ,ás...Azt hallottam ha ivartalanítatom akkor ezek megszünnek..Nagyon szeretjük. és ez miatt nem akarok megvállni tőle...
Köszönöm Smile
puszi Hajny

Kakiállítás

Japánban megnyílt egy új kiállítás, melynek témája a kaki...

Japánban megnyitott a "kakiállítás", aki arra jár semmiképpen se hagyja ki! Laughing out loud

Írtam hozzá egy cikket is egy animés oldalra, de ide is beteszem...

Beteg? Nem beteg? Mindenki döntse el maga.

"Ismét egy, az európai ízlésvilágtól merőben eltérő ötlettel álltak elő a felkelő nap országában:

kiállítás, melynek központjában a kaki áll… Akár el is fogadható a témaválasztás,

hirtelen meghaló törpenyuszi

Kedves Törpenyuszi tulajdonosok!

Örömmel, ugyanakkor szomorúan olvastam, hogy mindenkinek szépen fejlődik a kicsi nyuszija. Sajnos én nagyon megjártam a miénkkel.

Tartalom átvétel