Böbe bemutatkozik

Nyuszi neve: 
Böbe
Nyuszi neme : 
nőstény
Nyuszi fajtája: 
Törpe kosorrú

Ő Böbe, aki 2007 november elején jött a világra. Nagyon fiatalon, 4 hetes korában került hozzám. Ő nem az első nyulam, de az első aki már nagyjából úgy van tartva, ahogyan azt kell.

Előtte volt két másik nyuszim, egy húsvéti házinyúl (Pörkölt) és egy amolyan magyaros holland törpe (Szarházi Nyuszi). Ők taposták ki az utat, ők tanítottak meg arra, hogy egy kisállat nagy felelősség. És sajnos velük tapasztaltam meg, hogy a rossz táplálás korai halálhoz vezet.

Böbe fél éves korában ivartalanítva lett, mert elviselhetetlen ivaros tüneteket mutatott. A Család utcában dr. Landauer Krisztina műtötte, minden komplikáció nélkül. Másfél éves korában volt egy súlyos leállása, sosem derült ki, hogy pontosan mi történhetett, nem voltunk itthon. Majdnem 1,5 hétig lebegett élet és halál között, közben 2 napot kórházban is volt, 2 naponta kapott infúzókat. Azóta is hálás vagyok a Család utca egész stábjának akik visszahozták őt az életbe, köztük különösen dr. Hábor Krisztiánnak. Azóta is hozzá járunk a Brútusz rendelőbe.

Böbemanci kiskirálylány meggyógyult és boldogan terrorizál minket, hiszen az egész lakás az övé, szabadon jöhet-mehet, nagyjából azt csinál amit csak akar. Remélem még nagyon sokáig ő lesz a középpontban, mert nélküle el sem tudom képzelni az életemet.

Nagyon édes,puszi a buksijára! Sajnos én is pont így jártam az első két nyuszimmal Crying

hát igen, a domina... Smile

Látszik, hogy elképesztően elégedett nyulmó Laughing out loud

Nagyon kis cukker buksija van Laughing out loud Heartbounce

-

“If you can't take the heat, don't tickle the dragon.”
wakamano & Tulipán

és mindezzel nagyon is tisztában van Laughing out loud

Nagyon szép nyuszi, és milyen édes feje van:)

-

"House is not a home without a rabbit!":)
Gofri a rabszolganyúl és alattvalója Bunny2

Bruce zabálni való! Showheart

Milyen édes... hasonlít Brucera Heartbounce Smile

nekem is Loveshy

Nekem ő nagyon szép Showheart