Elérhetőségek

A klubbal kapcsolatos információk:
Vétek Tímea
Tímea ((a Törpenyúl klub elnöke): grysycos13@gmail.com

Pólórendelés, Tapsifüles újság, gravírozott pohár, egyéb kütyük, honlappal kapcsolatos kérdések:
Jantó Péter
PITE (mindenes): nyuszik@gmail.com

>Webmester (admin):
Márin Tamáss
Bélapu (gizda): tamas_marin@yahoo.co.uk

Moderáttorok:
Bree
Nyuszinda
Tamassy
Tímea
PITE
Ritacica
Szie

A honlapról, a lehetőségekről és a használat feltételeiről:

Az alábbiakban a honlap használata során betartandó szabályokról és elérhető lehetőségekről olvashatsz.

A www.torpenyul.hu oldalon történő regisztrációval jogot szerzell arra, hogy az oldal publikus szolgáltatásait igénybe vedd, használd. Ezek a funkciók a következők:

Képeket tölthetsz fel a nyuladról a megadott formátumok valamelyikében és mérethatáron belül, a honlapon rendelkezésedre álló tárhelyedre, ami jelenleg 5 MB/felhasználó méretű.
Személyes avatárt választhatsz a honlapon lévők közül vagy saját képet is feltölthetsz.
Cikkeket, írásokat küldhetsz be nyulas témában, amik előzetes ellenőrzés, korrektúrázás, szerkesztés – szükség esetén moderálás – után kerülhetnek fel a honlapra.
Blogot indíthatsz, melyben nyulas élményeidet, gondolataidat oszthatod meg másokkal.
A fórumban kérdéseket tehetsz fel az adott témákban és válaszolhatsz, tanácsokat adhatsz másoknak az általuk feltett kérdésekre. Új téma indítását csak a moderátori vagy adminisztrátori joggal rendelkező tagok engedélyezhetik, erre a regisztrációnál mindenkinek alapból kiosztott „aktív állapotú” felhasználóknak nincs joguk.
Az üzenőfalra bejegyzéseket írhatsz, melyek közvetlenül szem előtt vannak, így ezt javasoljuk a fontos, sürgős, többeket érintő üzeneteknek fenntartani. Az ide írt üzenetek néhány napig láthatóak csak, majd archiválásra kerülnek, így „eltűnnek” a honlapról.
A cset lehetőséget ad neked, hogy az éppen online állapotú (a honlappal aktív adatforgalmi kapcsolatban lévő) tagokkal kommunikálj: az aktív csevegőablakok egyikében vagy új csevegés indításával.
Amennyiben az oldalon aktív szavazás zajlik, úgy minden regisztrált felhasználó véleményét szavazatával juttathatja kifejezésre.

A honlap működéséről, szabályzatáról:

A honlapot a TIT Törpenyúl klub működteti. Minden, az oldalon szereplő tartalom (képek, írások, cikkek stb.) továbbközlése, másolása, üzleti célú felhasználása csak a TIT Törpenyúl klub vezetőségének írásos engedélyével történhet! Amennyiben ilyen felhatalmazás nélkül kerül közlésre máshol az oldalunkon elhelyezett adat, úgy a közlő ellen büntetőjogi intézkedés indítható. Ezen szabály a honlapra regisztrált felhasználókra és az oda csak látogatóként érkezőkre egyaránt vonatkozik.

A www.torpenyul.hu oldalra regisztráló és oda adattartalmat (képet, cikket stb.) feltöltő felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy az általa feltöltött adatokat a honlap működtetője a saját promócióiban, ismeretterjesztő anyagaiban, kiállításain stb. minden anyagi ellenszolgáltatás nélkül feelhasználja.

Az oldalnak, a fórumnak adott szerkezete van. Szinte minden az oldal tematikájába vágó dolognak megfelelő topic rendelkezésre áll, így kérjük, figyelmesen nézd végig és mérlegeld, melyikbe kerüljön az észrevételed, majd a megfelelő rovatot válaszd a hozzászólásodhoz.
Ne „offolj”! A témákba nem illő hozzászólásokat az OFFTOPIC rovatban tedd közzé.

A fórum nem cset, mellőzzétek az egyszavas hozzászólásokat! Ha meg szeretnél valakinek köszönni egy választ, azt személyes üzenet formájában tedd meg, ne forgácsold szét ilyen hozzászólásokkal a fórumot.

Az oldalon tilos a káromkodás, trágár beszéd, demoralizáló magatartás, a személyiségi jogok megsértése, vallási, etnikai csoport becsmérlése, politikai propaganda hirdetése.

A honlap tulajdonosa nem vállal semmilyen felelősséget a tagok által feltöltött információkért, adatokért.

Az oldal folyamatos moderátori/adminisztrátori ellenőrzés alatt áll. A moderátoroknak, adminisztrátori joggal felruházott tagoknak jogukban áll az internetes etikettet megsértő adatokat (hozzászólásokat, cikkeket, képeket stb.) szerkeszteni, törölni és a szabályokat be nem tartó felhasználók ellen büntetéssel fellépni. A kiszabott büntetés mértéke arányban áll az elkövetett szabályszegéssel: az írásbeli figyelmeztetéstől a néhány napos eltiltáson át egészen a regisztráció törléséig terjedhet.

Amennyiben sértő vagy a honlap etikai rendszerébe nem illő, még nem törölt hozzászólást találsz, jelezd valamelyik moderátor vagy adminisztrátor felé, aki belátható időn belül intézkedik az ügyben.
Mivel nem lehetünk napi 24 órában a fórumon, cseten – a moderátor is ember (eszik, alszik, magánéletet él stb.) – így az esetleges intézkedések várathatnak magukra, de nem maradnak el…

A moderátorok szava tény, döntésüket megkérdőjelezni nem bölcs dolog. Ha mégis úgy érzed, hogy igazságtalanság ért, jogtalan az ellened kiszabott szankció, azt jelezd az illetékeseknél és indokolt esetben felülbíráljuk a döntést.

Az oldal fejlődik és bővül, így természetesen új szabályokat is fel kell majd állítanunk, tehát ez a rész is folyamatosan bővülni fog. A szabálymódosításokról jól látható módon tájékoztatunk majd. Az alapszabályok természetesen nemigen változnak, de kis módosítások előfordulhatnak.

A regisztráció során megadott adatokat a honlap fenntartója harmadik személynek nem adja ki, de fenntartja a jogot, hogy a felhasználó által megadott elérhetőségen számára a honlappal, a Törpenyúl klubbal, kiállításokkal stb. kapcsolatban tájékoztatást küldjön.

A www.torpenyul.hu oldalon történő regisztráció nem egyenlő a TIT Törpenyúl klubtagsággal, a regisztrált felhasználók jelenleg nem szereznek jogot a klubtagokat megillető kedvezmények igénybevételére sem.

A honlapon regisztráló felhasználók tudomásul veszik és magukra nézve kötelezőnek fogadják el a fent leírtakat.